Onze cadeauboxen & waarom ze geweldig zijn om cadeau te geven

We kunnen het je niet vaak genoeg vertellen: een cadeaubox geven is het leukste wat er bestaat. Niet alleen voor degene die het cadeau krijgt, maar ook voor jezelf!

Een Happy little box: het perfecte cadeau!

Een Happy little Box is niet zomaar een cadeau. Het is om te beginnen waarschijnlijk iets wat jezelf of diegene aan wie je een box cadeau  wilt doen nog nooit hebben gehad. Origineel dus! Maar er zijn nog zóveel meer redenen waarom dit eigenlijk het perfecte geschenk is. En die redenen delen we graag met je.

1. Goede shopdeal!

Één van de leuke dingen aan al onze boxen is dat de waarde die erin zit een stuk hoger is dan de aanschafprijs! Zeg nou zelf… Dat is nou nog eens leuk shoppen!

2. Je bent nét zo nieuwsgierig als de ontvanger

Hoe leuk is het om iets te geven waarvan je zelf nog niet precies weet wat erin zit? Zie je het al voor je hoe jij, terwijl de box wordt uitgepakt, net zo nieuwsgierig mee zit te kijken naar wat je eigenlijk gegeven hebt? Dat soort momenten zijn de leukste momenten. En het is natuurlijk helemaal feest wanneer jullie vervolgens beiden nét zo enthousiast zijn geworden over de inhoud.

3. Je hoeft niet zelf op zoek naar een cadeau

We hebben en doen heel veel moeite om de leukste boxen voor je samen te stellen met de leukste en hipste producten & merken. In een aantal van onze boxen vind je dan ook onze bestsellers terug. Dat betekent dat wij de perfecte cadeautjes al voor je uitgezocht hebben. En dat bespaart een hoop tijd! Fijn toch?

4. Een cadeaubox geven is een feestje op zich

Het geven en krijgen van onze cadeauboxen is een feestje! Niet alleen omdat jij en de ontvanger waarschijnlijk net zo nieuwsgierig zijn maar ook omdat we de cadeauboxen altijd mooi voor je inpakken. Het is gewoon een feestje om onze Happy little boxen uit te pakken! Als dat geen gaaf cadeau is, dan weten wij het ook niet meer

Geen reactie's

Geef een reactie